Снимка БулфотоОткритото 18-годишното момиче от Добрич е било дрогирано и

...
Снимка БулфотоОткритото 18-годишното момиче от Добрич е било дрогирано и
Коментари Харесай

Румяна Арнаудова изнесе страховити данни за изрода, подложил на нечувани мъчения отвлечената Вики

Снимка Булфото

Откритото 18-годишното момиче от Добрич е било дрогирано и грубо измъчвано в продължение на повече от 20 дни. Това сподели представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова, представена от Блиц.

 

„ Районната прокуратура в Добрич управлява досъдебно произвеждане, по което е постановено задържане до 72 часа на разположение, което е упрекнато в държане на наркотични субстанции и незаконно отнемане от независимост по метод, рисков за здравето на потърпевшата, и по изключително непосилен метод. Днес ще се изиска задържането под стража на лицето като мярка за неотклонение “, сподели още Арнаудова, представена от " Фокус ".

Тя изясни, че по сигнал на жител на 24 юли е осъществено претършуване в дома на родителите на арестувания, където е намерено малко количество наркотични субстанции. „ След което по самодейност на проверяващите е осъществено претършуване и в неговия личен дом в центъра на Добрич. И там е намерено момичето в безпомощно положение.

Полицейските чиновници незабавно са извикали „ Бърза помощ “. Момичето е отведено в Спешния център в Добрич, където му е оказана спешна помощ. Вчера в късните следобедни часове окръжният прокурор на Добрич посети здравното заведение. След намесата и помощта на лекарите момичето към този момент е контактно, като не престават медицинските действия по цялостното ѝ излекуване “, изясни представителят на основния прокурор. Арнаудова уточни, че през днешния ден ще бъде проведен нейният разпит пред арбитър.

„ В беседата, която се организира с окръжния прокурор, тя е удостоверила, че е била държана не по нейна воля, а незаконно е била лишавана от независимост от причинителя на закононарушението, който сме задържали.

Състоянието на момичето е доста тежко, защото е открито и от нейните сведения, че е била и дрогирано в продължение на повече от 20 дни и е било грубо измъчвано – има външни следи от пострадване, има следи от загасяне на цигара в лицето. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, която ще откри типът на телесните пострадвания, което може да докара и до покачване на още едно обвиняване за причиняване на телесна щета на 18-годишната госпожица “, сподели още тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР