Снимка: БулфотоОт Министерството на отбраната официално обявиха какво са предприели,

...
Снимка: БулфотоОт Министерството на отбраната официално обявиха какво са предприели,
Коментари Харесай

МО: Уведомихме президента на 18 октомври, че ген. Петров е заразен с ковид

Снимка: Булфото

От Министерството на защитата публично оповестиха какво са подхванали, след като са разбрали, че командирът на Военновъздушни сили генерал-майор Димитър Петров е заразен с коронавирус.

По мотив многочислени въпроси от медиите, постъпили в Пресцентъра на Министерството на защитата, Ви уведомяваме, че след диагностицирането на 18 октомври, неделя, на командира на Военновъздушни сили генерал-майор Димитър Петров с COVID-19 всички длъжностни лица, които са били в директен физически контакт с него на 16 октомври, петък, за отбелязване на годишнина на Военновъздушни сили, в това число президента, министъра на защитата, началника на защитата и други висши офицери са били неотложно известени от ВМА на 18 октомври, неделя, според националните и ведомствени процедури.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата, представен от Novini.bg.

Припомняме че, президентът се върна прибързано от визитата си в Естония, което бе прекъснато, тъй като домакините научили, че е бил контактен със инфектиран с ковид.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР