Снимка: БулфотоОкръжната прокуратура в Ямбол повдигна обвинение на 37-годишния Иван

...
Снимка: БулфотоОкръжната прокуратура в Ямбол повдигна обвинение на 37-годишния Иван
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на Иван Пачелиев за убийството на фелдшера от Орешник

Снимка: Булфото

Окръжната прокуратура в Ямбол повдигна обвиняване на 37-годишния Иван Пачелиев за убийството на фелдшера от тополовградското село Орешник, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

Мотивите за убийството остават неразбираеми, чакат се и резултатите от назначените експертизи. Обвиняемият не оказва подпомагане за изясняване на случая.

Дойчин Дойчев, областен прокурор на Ямбол: Продължаваме да правим дейности по следствието точно за определяне на претекстовете за осъщественото закононарушение, съзнателно ликвидиране. В момента би трябвало да завършва аутопсията, правосъдно здравна експертиза, експертиза на биологични следи, които са открити, механически експертизи, в това число и психиатрична експертиза, с цел да се откри дали лицето страда от някакво психологично заболяване, което е в директно отношение към неговата вменяемост и опцията да носи наказателна отговорност. Към сегашния миг нямаме данни да страда от такова заболяване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР