Снимка БулфотоНе ми направи добро впечатление тонът, с който си

...
Снимка БулфотоНе ми направи добро впечатление тонът, с който си
Коментари Харесай

Зинаида Златанова: Нека и двете страни в спора за Гешев да се успокоят

Снимка Булфото

Не ми направи положително усещане тонът, с който си говореха членовете на Висш съдебен съвет. Не си даваха сметка, че хората ги гледат и са на тези позиции, с цел да дават образец. Това съобщи някогашният правосъден министър Зинаида Златанова в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3.

“Нека и двете страни в разногласието за Гешев да се успокоят. Няма по какъв начин обществото да не се занимава с избора на нов основен прокурор. Но въпреки това, не може да обръщаме отношението към Прокуратурата в цялостна идеология, върху която стъпват няколко партии ”, сподели още тя.

“Президентът има право да оферират промени в Конституцията. Съдебната промяна не е професионален, а публичен и политически въпрос ”, добави Златанова.

“По-добре да няма промени в правосъдната система. Не чакам да се задълбочи рецесията с указа на президента ”, разяснява някогашният правосъден министър.

Г-жа Павлина Панова щеше да е по-добър ръководител на Върховен касационен съд. Но Висш съдебен съвет избра Лозан Панов. Същите хора, които преди този момент показваха неприятно мнение за него. Не може авансово да приказваме дали даден сътрудник ще бъде добър, преди да сме видели работата му ", завърши Зинаида Златанова. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР