Снимка: БулфотоНа паритетни начала всички партии да направят дебат за

...
Снимка: БулфотоНа паритетни начала всички партии да направят дебат за
Коментари Харесай

Христо Иванов за Да, г-н премиер: Как съм бил министър се е случило пред медиите

Снимка: Булфото

На паритетни начала всички партии да създадат спор за промени в Конституцията. Важно е това да стане в този момент преди избора на Висш съдебен съвет, дългогодишни са рекомендациите от Веницианската комисия и Европейски Съюз. В съдийската комисия би трябвало да има съдийско болшинство, което да не е според от прокурора. Това разяснява съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

" Очаквам забавен обществен спор, да се види кой къде стои и се надявам публичното мнение да повлияе на всички ", сподели Христо Иванов.

Той благодари на Ива Митева и Атанас Славов за правенето на концепцията.

" Това по какъв начин съм бил министър се е случило пред медиите. Всеки може да бръкне в Google и да види защо и по какъв начин съм се борил. Да не се концентрираме върху подмяната на значимите тематики ", разяснява Христо Иванов на въпрос по отношение на изказванията на ръководителя на КПКОНПИ Сотир Цацаров, че когато е бил министър на правораздаването Иванов е отговарял на тогавашния министър председател Бойко Борисов с думите " да, господин министър председател ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР