Снимка: БулфотоНа 10 март, около 15:00 часа, на пътя за

...
Снимка: БулфотоНа 10 март, около 15:00 часа, на пътя за
Коментари Харесай

Жестока катастрофа на пътя за Вълчи дол! Девет души пострадаха, 18-годишно момиче е с опасност за живота

Снимка: Булфото

На 10 март, към 15:00 часа, на пътя за Вълчи дол, е зародило ПТП, оповестиха от полицията.

``
реклама

Водачът на Сеат Д.П. (21 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост при нахлуване в десен завой, губи надзор над автомобила, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска във Фолксваген, който се движи там. Вследствие на случая са потърпевши девет души. Водачът на първия автомобил и неговите спътници – мъж на 20 години и момиче на 18 година са настанени за лекуване в болнично заведение, като 18-годишната пътничка е получила черепно – мозъчна контузия и има заплаха за живота й.

Четирима са потърпевшите от втория автомобил. Две дами – на 48 година и на 26 година и дете на 3 години са настанени за лекуване, без заплаха за живота. Останалите потърпевши са освободени за домашно лекуване. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР