Снимка БулфотоМрачна прогноза за България след изборите направи известна европейска

...
Снимка БулфотоМрачна прогноза за България след изборите направи известна европейска
Коментари Харесай

Британски ежедневник: Изборите в България ще доведат до парализа в държавата

Снимка Булфото

Мрачна прогноза за България след изборите направи известна европейска медия.  " Изборите в България възвестяват парализа ", предвижда английският ежедневник  " Файненшъл таймс ". Изданието отбелязва, че това е, тъй като протестните партии не са съумели да завоюват болшинство.

Според " Файненшъл таймс " партията " ИТН ", водена от артиста Слави Трифонов, е изправена пред обезсърчителната задача да образува ново държавно управление в България. По думите на изданието Трифонов ще би трябвало да си обезпечи поддръжката на най-малко една от двете партии - Българска социалистическа партия, които полуиха 13,6%, или Движение за права и свободи, което получи 10,6%. и на двете протестни партии ( " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън! " ) за образуване на болшинство.

Според медията Борисов е малко евентуално да успее да образува държавно управление, тъй като останалите партии не желаят да работят с ГЕРБ. Но по думите им на протестните партии липсва мнознинство, с цел да ръководят сами, като не са склонни да се обединят или със Българска социалистическа партия, или с Движение за права и свободи, които съгласно тях поддържат корумпирана политическа система, написа novinite.bg. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР