Снимка: БулфотоЛидерът на БСП Корнелия Нинова обяви от парламентарната трибуна,

...
Снимка: БулфотоЛидерът на БСП Корнелия Нинова обяви от парламентарната трибуна,
Коментари Харесай

Нинова:Ще задържим мандата, въпреки че нямаме подкрепа, за да се актуализира бюджета

Снимка: Булфото

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи от парламентарната естрада, че оферират план на решение за редуциране на периода за оферти сред първо и второ четене на актуализацията на бюджета.

" Каквото и да приказваме, без нас нищо няма да се случи, само че осъзнаваме, че сме 36 души, сподели още тя.

След като президентът Радев връчи на коалиция " Българска социалистическа партия за България " третия мандат за сформиране на държавно управление, поставяме старания да създадем трайно болшинство в Народното събрание и постоянен кабинет с две цели - да има работещ парламент и това държавно управление да посрещне рецесиите, които връхлитат България и втората цел това болшинство да стартира същинската смяна на досегашния модел на ръководство, за което се обявявахме.

Ще задържим мандата, макар че нямаме поддръжка, с цел да се актуализира бюджета, безапелационна бе Нинова.

Проявете разсъдък и отговорност, дано приемем актуализацията на бюджета на второ четене, с цел да подсигуряваме непоклатимост на България, моли водачът на левицата.

Корнелия Нинова изясни, че през днешния ден ще изчакат срещата с Има Такъв Народ. " Ще чуем и тяхното мнение, само че до момента в който текат тези диалози, ние разбираме отговорността, която носим в този миг върху себе си за положението на страната. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР