Снимка БулфотоЛамбо e артистичен човек, по-емоционален. Нормално е да се

...
Снимка БулфотоЛамбо e артистичен човек, по-емоционален. Нормално е да се
Коментари Харесай

Вежди Рашидов коментира покъртителната реч на Ламбо в парламента

Снимка Булфото

Ламбо e артистичен човек, по-емоционален. Нормално е да се изкаже по този начин по тематиката. Дебатът в Народното събрание за мораториума на медикаментите беше неправилен. Когато се спре теча, нека да има пари за медикаменти и лекуване на болните. Нека не се заиграваме с заболяванията на българите. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " Вежди Рашидов.

При вчерашния спор в Народното събрание, в залата извънредно се появи Стефан Данаилов, който с покъртително слово за миг смълча всички депутати. Минути по-късно на трибуната се качи Цветан Цветанов, който с нова прочувствена изповед отвърна Ламбо и уточни, че актьорът е използван от Българска социалистическа партия по тематиката, добави Блиц.

" Не може да продължаваме до безпределно да усилваме парите за медикаментите. За първи път министър доста вярно разкри, че има теч на пари и този мораториум е необходим ”, сподели Рашидов.
 
„ Надявам се, че откакто се даде диагнозата, в този момент стартира лекуването. Проблемът е доста сериозен и хората би трябвало да се убедят. Ние с годините омърсихме специалността доктор и цялото опазване на здравето. Време е със здравето на хората да се случи нещо качествено, а не да се дървят в Народното събрание. Вчера имаше политическо заиграване, а не спор сред депутатите ”, добави той.

Рашидов разкри, че не мисли внезапно да се отдръпва от политиката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР