Снимка: БулфотоЛъжа е, че съм облагодетелствала бизнесмена Васил Божков чрез

...
Снимка: БулфотоЛъжа е, че съм облагодетелствала бизнесмена Васил Божков чрез
Коментари Харесай

Менда Стоянова след разпита в МВР: Лъжа е, че съм облагодетелствала Божков

Снимка: Булфото

Лъжа е, че съм облагодетелствала предприемача Васил Божков посредством законодателни промени. Това е безспорна неистина и може да констатирате това, в случай че сте в действителност публицисти посредством стенограмата на Народното събрание. Можете да извършите инспекция и следствие от уеб страницата на Народното събрание. Това разяснява някогашната депутатка от ГЕРБ Менда Стоянова пред публицисти.

" Този въпрос съм го изяснила предходната година януари-февруари, а в този момент Министерство на вътрешните работи още веднъж повдига този въпрос. Институция върху институция, пиар върху пиар. Журналистите са тук, тъй като вие не можете да седите всеки ден тук и да реализирате пиара на министъра на вътрешните работи. Така си изяснявам днешния ден ", сподели още Стоянова.

" Сигналът е безспорна неистина. Законопроектът за хазарта е обществен. Текстовете, по които се полза хазарта са доста остарели. През 2013 година по предложение на Георги Кадиев беше изпусната лотарията. През 2014 година с мое предложение беше допълнена и лотарията. БОЕЦ могат да настояват всичко. Странно е, че службите се занимават с този въпрос ", сподели Стоянова.

Бившият ръководител на бюджетната комисия в Народното събрание беше привикана за снемане на сведения в Министерство на вътрешните работи.

Стоянова беше призована още при започване на януари дружно с някогашния финансов министър Владислав Горанов, който към този момент се яви на разпит. На разпит се яви и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Разпитите са по отношение на инспекцията, която Министерство на вътрешните работи прави по сигнала на гражданско съдружие БОЕЦ, откъдето настояват, че в сигнала си вършат логическа връзка сред тези фотоси и изнесената през 2020 година от Васил Божков информация, че години наред е бил изнудван и е платил 67 млн. лева рекет на Бойко Борисов, на Горанов и на Стоянова, с цел да създадат по този начин, че лотарийният му бизнес да заплаща по-ниски такси.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР