Снимка БулфотоКриминално проявен столичанин нападна с юмруци 42-годишна жена и

...
Снимка БулфотоКриминално проявен столичанин нападна с юмруци 42-годишна жена и
Коментари Харесай

Криминален тип преби майка и дъщеря посред бял ден в Созопол

Снимка Булфото

Криминално проявен столичанин атакува с юмруци 42-годишна жена и 16-годишната й щерка, до момента в който са на отмора в Созопол, заяви Флагман.бг.

 

Потресаващата преживелица се разиграла измежду бял ден, на оживено място - пред хотел " Феникс " на ул. " Ропотамо " в града. Около 11:45 ч. двете таман отивали на плаж, когато при маневра на заден ход лек автомобил закачил крайници на момичето. Двете дами създали забележка на водача, което се оказало огромна неточност.

Побеснелият Асен Славков слязъл от колата, наплюл беззащитните дами, след което почнал да ги постанова с юмруци. Заради тежките удари 16-годишната госпожица паднала на земята и си счупила очилата и телефона. Ужасената майка почнала да вика за помощ, което очевидно подплашило нападателя. 

След извършени множество процесуално-следствени дейности и разпити на очевидци на случая, служителите на реда съумели да издирят и арестуват насилника. Извършено е и различаване на 43-годишния столичанин, който е се оказало остарял познайник на ченгетата.

Асен е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане за хулигански дейности.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР