Снимка БулфотоКоалицията е съставена за общо участие за изборите за

...
Снимка БулфотоКоалицията е съставена за общо участие за изборите за
Коментари Харесай

Симеонов се изнерви: Не съм изрод, човекомразец или звяр, виждам, че тези деца имат физически недъзи!

Снимка Булфото

Коалицията е формирана за общо присъединяване за изборите за 44-о национално заседание. Тя ще съществува, до момента в който това съглашение съществува, макар че има доста недоразумения. Това съобщи след изключителна среща на " Обединени патриоти " водачът на НФСБ Валери Симеонов,  написа Блиц.

" За наша изненада през днешния ден нашият сътрудник не пристигна. Писахме есемеси, само че ни дадоха отговор, че няма да дойдат ", добави той. 

" Напоследък са направени много офанзиви към мен. Днешното съвещание сподели, че обединението съществува. Това, че не е участвал единият сътрудник, нищо не значи. Това уповавам се е към този момент. Ние отново ще поканим Сидеров, с цел да дискутираме има ли проблеми и, в случай че да - по какъв начин да ги решим. ГЕРБ нямат виновност за нашите проблеми. Редно е да си решаваме вътрешно проблемите. Няма проблем, който да не може да бъде решен ", счита Симеонов.

" Нещата не стоят по този начин - него ще го махнем като ръководител, а той мен ще махне като вицепремиер. Не е това. Председателството на групата е въпрос на решението на групата. Взима се с болшинство. Ние не сме нарушили нашето съглашение между тях и не сме нарушили това за съдружно ръководство на ГЕРБ и Обединени патриоти ", добави водачът на НФСБ. 

" Не знам по кое време ще се събере огромната коалиция. Не знам по какъв начин ще гласоподава " Атака " на вота за съмнение ", сподели още той.

" До момента не съм влизал в пояснителен режим от чисто тактически подбуди. Вчера за първи път ви срещнах с целия текст, който съм произнесъл. В него упрекът не е към децата.  Валери Симеонов не е урод и има очи на главата си.   Много добре се вижда, че част от децата имат физически недъзи. Нима някой от вас мисли, че съм подобен урод и мизантроп, че ще кажа, че тези деца не са заболели.  Четете деликатно какво съм споделил. Казвам, че майките ги показват за заболели, а ги държат на зной и на дъжд.  Аз не съм звяр  и виждам доста добре какви са нещата. Не желаех да се изяснявам, тъй като хората, като чуят деликатно какво съм споделил, ще им стане ясно ", съобщи той.

" Вадите две изречения - " кресливи майки " и добавяте " на сякаш заболели деца ". Аз това не съм го споделил. Още от сутринта малките екрани започнаха с този надпис. Аз не съм споделил тъкмо това. Между тези две неща има 13 думи. Мога ли да кажа аз, че тези деца, с забележими изкривявания и деформации, че се преструват ", сподели Симеонов и добави, че няма за какво да се извинява, че не е вярно свестен.

" Извинете, че не ме разбрахте вярно и се подлъгахте по една акция ", сподели той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР