снимка БулфотоКарантината на Слави Трифонов свърши, но днес той не

...
снимка БулфотоКарантината на Слави Трифонов свърши, но днес той не
Коментари Харесай

Карантината на Слави Трифонов свърши, но отново не отиде в парламента

снимка Булфото

Карантината на Слави Трифонов свърши, само че през днешния ден той не се яви в Народното събрание. Той бе в изолираност до 24-и април, откакто даде позитивна проба за ковид. Затова и на първото съвещание на 45-ия парламент той се закле онлайн, съобщи.

След края на карантината той се появи онлайн във Facebook, където изясни, че е преборил заболяването сполучливо, само че коронавирусът го е блъснал в кръста, който по този начин или другояче го болял.

Той сподели и патерица, с която се придвижва. Трифонов изясни и, че са му дали болничен, с цел да се възвърне, само че не сподели докога.

В плана за седмична стратегия за през днешния ден и петък са включени измененията в закона за политическите партии, импортирани от " ИТН ", които плануват понижаване на годишната партийна дотация от 8 на 1 лев за автентичен глас.

От " Изправи се! Мутри, вън! " оферират промени в закона за изключителното състояние - добавката от 50 лв. към пенсиите да се изплаща до края на годината и да се спрат насилствените дейности по събиране на обществени вземания от жителите по време на пандемията. От " Българска социалистическа партия за България " желаят смяна на Кодекса за обществено обезпечаване, с която се планува преизчисляване на старите пенсии от 1 юли тази година.

В дневния ред са включени и два плана на решения. Единият на " Демократична България " - за основаване на краткотрайна комисия за инспекция на градежите и обектите на територията на лесопарк " Росенец ". Другият на Българска социалистическа партия - с което да се разпореди на Министерския съвет да обезпечи достъп на българските жители до съветската ваксина против Covid-19 " Спутник V ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР