Снимка БулфотоХванаха председателя на БСП в Карабунар да краде тротоарни

...
Снимка БулфотоХванаха председателя на БСП в Карабунар да краде тротоарни
Коментари Харесай

Хванаха председателя на БСП в Карабунар да краде тротоарни плочки

Снимка Булфото

Хванаха ръководителя на Българска социалистическа партия в Карабунар да краде тротоарни плочки.

Вчера от полицията в Пазарджик оповестиха, че 49-годишният Борис Джонев и сина му са били хванати, до момента в който товарят строителните материали в микробус. В автомобила били открити общо 94 плочки и 202 каменни павета. Последвал и обиск в дома на Българска социалистическа партия деятеля, при който били открити още плочки и павета за близо 2 000 лв.. Кражбата била осъществена от улица в Карабунар, ремонтирана със средства на Община Септември, заяви news.bg .

Пред полицията Джонев обяснил, че става въпрос за остарели плочки и павета, които сега се подменят. Освен това самият началник на обекта му разрешил да ги вземе.

Заради случая общинската организация на Българска социалистическа партия в Септември излезе със своя декларация, в която се твърди, че въпросната история е " съшита с бели конци " и Министерство на вътрешните работи се употребява като наказателен орган за втълпяване на лъжи.

От полицията в Пазарджик обаче декларират, че са работили изцяло законно след подаден сигнал за кражба. Срещу Джонев и сина му са формирани бързи производства.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР