Снимка БулфотоЕвродепутатът Радан Кънев, който разкри, че финминът Горанов е

...
Снимка БулфотоЕвродепутатът Радан Кънев, който разкри, че финминът Горанов е
Коментари Харесай

Радан Кънев: Горанов изрече 4 лъжи само в едно изречение

Снимка Булфото

Евродепутатът Радан Кънев, който разкри, че финминът Горанов е подкрепил нов евроавиоданък написа: " Г-н Горанов изясни, че е подписал декларацията за данък мобилност върху полетите някак инцидентно, апропо, по решение на Министерски съвет. И също така не било несъмнено дали данъкът ще увеличи цените, съобщи 19min.bg .

ЧЕТИРИ НЕИСТИНИ (и нито една истина...) в едно изказване:

Няма по какъв начин да е инцидентно. Това е значима и разделяща тематика в Европейски Съюз. Никак не е инцидентно, че Гърция, Испания, Португалия, Ирландия не са подписали. Просто, както и за България, това е срещу националния им интерес. Явно става дума за осмислена подмолна сделка, за която - към този момент - не знаем нищо...

Няма по какъв начин да стане апропо. “Зелените налози ” са една от основните тематики за околните години. Това е значителен въпрос за всяка страна и всеки финансов министър. Просто е осъществено скрито...

Не, в стенограмите от Министерски съвет няма нищо по въпроса. Дори министрите не са известени. Решено е в някоя задна стая. И министър председателят дължи отговор той ли е инструктирал Горанов.

И, естествено, Данък Мобилност ще увеличи цените на полетите. Това е единствената му цел. Цел, която е може би законна в гъсто обитаемата и опасана със скоростни железници Северозападна Европа. Но е извънредно рискова за България, която е географски и транспортно изолирана, и в която ЖП инфраструктурата е под всякаква рецензия. В огромна степен, посредством и на Горанов... "

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР