снимка БулфотоЕП не прие промяната във връзка с използваните в

...
снимка БулфотоЕП не прие промяната във връзка с използваните в
Коментари Харесай

ЕП не прие промяната за лекарствата в животновъдството

снимка Булфото

Екологичен потенциал не одобри смяната по отношение на употребяваните в отглеждането на животни антибиотици, която тормози българските стопани. 

Предложението беше отхвърлено с 450 гласа " срещу ", 204 " за " и 32 " въздържал се ", оповестяват от Вътрешна македонска революционна организация с анонс, че вероятно утвърждение обрича на гибел българското скотовъдство. Българските евродепутати, които влязоха с " патриотична квота " - Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков, гласоподаваха срещу, както и всички евродепутати, с изключение на Радан Кънев, съобщи настоящо.ком.

Зеленото предложение касаеше нарастване на възбраните що се отнася до потреблението на антибиотици. Но съвсем 7000 ветеринарни лекари, специалисти в региона на здравето на животните, предупредиха, че предлагането за надхвърляне на научно обоснованите ограничавания за използването на антибиотици за животни би заплашило здравето и благосъстоянието на добитъка и домашните любимци, напомнят от Вътрешна македонска революционна организация.

Похвално е, че тази скандална резолюция не беше призната от Европейския парламент. Защото тя несъмнено беше в отбрана лобистки ползи и щеше да заплаши българските производители. " Зелените “ не престават да настояват, че антибиотиците, които се дават на животните, минават в човешкия организъм. А тази теза сама по себе си е безумна. Радвам се, че с сътрудниците успяхме де се обединим и да защитим българския интерес посредством гласоподаване против приемането на резолюцията, разяснява Ангел Джамбазки.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР