снимка: БулфотоЕдин тест струва 4 евро, но ако се купуват

...
снимка: БулфотоЕдин тест струва 4 евро, но ако се купуват
Коментари Харесай

В Италия ще търсят антитела с тест, наподобяващ този за изписване на новородени

снимка: Булфото

Един тест коства 4 евро, само че в случай че се купуват огромни количества, може да коства и 1 евро.

Чувствителността на теста е над 97%.

Италианският професор педиатър Джан Винченцо Дзукоти от миланската болница “Сако ” опитва с нов тест за разкриване на антитела IGC. Той се прави благодарение на специфична попивателна хартия, която филтрира органичните течности и записва наличието на антителата. Проф. Дзукоти споделя пред в. “Ла Верита ”, че пробата е бърз и елементарен.

В основата му стои така наречен тест на Гътри, който се употребява при всички новородени преди изписване. Прави се посредством капка кръв от петата им, с цел да се изследва метаболитната им система. Дзукоти и екипът му употребяват от лятото същото картонче и инсталация, с цел да ревизират съществуването на антитела IGC. Така се схваща дали човек е бил инфектиран и по-късно е развил антитела. Тези хора могат да се движат свободно и да водят обществен живот.

Чувствителността на теста е над 97%. Прави се елементарно, с убождане на пръста на ръката, а след това капката кръв се слага върху специфична абсорбираща хартия. До 4 часа се знае резултатът. Един тест коства 4 евро, само че в случай че се купуват огромни количества, може да коства и 1 евро. В Милано над 6000 възпитаници и 5000 медици са били изследвани по този метод, написа " 24 часа ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР