Снимка БулфотоДве години поред България продължава гордо да отстоява своето

...
Снимка БулфотоДве години поред България продължава гордо да отстоява своето
Коментари Харесай

Слави Трифонов: На опашката сме по свобода на словото сме, но новата работна група, която кове правилата, е същия омагьосан кръг, който размахва пръсти

Снимка Булфото

Две години подред България продължава гордо да отстоява своето 111-о място в класацията по независимост на словото. Поредната самодейност, с която ще браним „ влиятелното “ за нас 111-о място е реалност - Българска национална телевизия, bTV, Нова, Канал 3 и СКАТ щели да трансформират Закона за радиото и малкия екран. Това разяснява на страницата си във фейсбук Слави Трифонов.

Шоуменът, който безусловно преди дни направи своя лична телевизия, където всеки може да каже всичко, разяснява: 

Възниква въпросът за какво тъкмо тези малките екрани ще вземат участие в правенето на новия закон. По какъв аршин са определени? Кой ги е избрал? Защо Канал 3 и СКАТ да вземем за пример, а не Евроком или пък Тянков ТВ?
Вероятно ще си кажете – тъй като Евроком и Тянков ТВ не хвалят властта и не са малките екрани на Пеевски и Валери Симеонов. Не знам, не знам.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР