снимка: БулфотоДръзка кражба в село край Пумен. Задигната е била

...
снимка: БулфотоДръзка кражба в село край Пумен. Задигната е била
Коментари Харесай

Млада жена открадна куп пари от селска къща край Шумен

снимка: Булфото

Дръзка кражба в село край Пумен. Задигната е била огромна сума пари. Полицията реагира на момента.

24-годишна жена е арестувана за кражба на над 32 000 лева от парцел в село Иваново в област Шумен, оповестиха от ОДМВР-Шумен.

Полицейски чиновници откриха и задържаха за по-малко от два часа крадлата. Сигнал за кражбата е получен в полицейското ръководство във Велики Преслав малко след 15.30 часа в четвъртък.

По данни на 40-годишния притежател паричната сума – 31 600 лв. и 300 евро изчезнала малко преди да се прибере в дома си. Установил, че било счупено стъкло на един от прозорците.

 

На място незабавно пристигнали полицейски екипи. Криминалисти от полицейското ръководство и сътрудниците им от регионалната дирекция направили заградителни мероприятия в селото.

Извършените процесуални дейности дали резултат, като час и половина по-късно създателят на кражбата- 24-годишна локална жителка, е открита и арестувана. Цялата парична сума е открита в нея.

Случаят е докладван на дежурен прокурор в прокуратурата във Велики Преслав.

Криминално проявената с обири 24-годишна жена е арестувана за период до 24 часа в полицейското ръководство в града. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР