Снимка БулфотоДепутатът от ДПС д-р Хасан Адемов беше благополучно изписан

...
Снимка БулфотоДепутатът от ДПС д-р Хасан Адемов беше благополучно изписан
Коментари Харесай

Изписаха Хасан Адемов от ВМА: Благодаря на лекарите и Кирил Домусчиев

Снимка Булфото

Депутатът от Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов беше наред изписан от Военномедицинска академия след лекуване от ковид. Той благодари на притежателя на Лудогорец Кирил Домусчиев и на лекарите, които са се грижили за неговото възобновяване, написа gong.bg .

Шефът на обществената комисия, който е почитател на Лудогорец, особено благодари за поддръжката на притежателя на клуба Кирил Домусчиев в прочувстено обръщение в профила си във Facebook. Докато беше признат в болничното заведение, от клуба обществено дадоха поддръжката си към своя покровител и му пожелаха бързо излекуване.

Д-р Адемов от през днешния ден към този момент е в домашна конюнктура, само че към момента ще съблюдава домашна карантина.

" Здравейте, от през днешния ден съм в условия на Домашна карантина! Искам особено да благодаря на лекарите, професионалистите по здравни грижи, санитарите от Клиниката по Инфекциозни заболявания към ВМА за напъните, които поставиха за моето възобновяване!

Благодаря на всички сътрудници, другари, познати и непознати за моралната поддръжка! Благодаря доста и на господин Кирил Домусчиев за логистичната поддръжка в един сложен за мен интервал! Признателен съм! ", написа доктор Адемов.

Той беше първият депутат, който се болести с ковид, като се допуска, че това е станало, до момента в който е носил персонално даренията си от защитни маски в лечебните заведения в Добрич и Исперих.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 2 минути) Рейтинг: 72484 | Одобрение: 35764 започвам да мисля че Домусчиев се готви за министър председател а Делян Пеевски за президент. Народът толкоз е изпростял че това е закономерно и не вижда какво се случва  НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР