снимка Булфото602 компании са изявили желание да инвестират у нас.В

...
снимка Булфото602 компании са изявили желание да инвестират у нас.В
Коментари Харесай

602 компании са заявили интерес да инвестират у нас

снимка Булфото

602 компании са изявили предпочитание да влагат у нас.

В Министерството на стопанската система са изпратени 602 писма от непознати компании с желание за вложения и съдействие. Очакваме в скоро време писмата да станат действителни покупко-продажби. Това съобщи на брифинг министърът на стопанската система Кирил Петков по отношение на резултатите от съревнованието на икономическите съветници в Службите по търговско-икономическите въпроси (СТИВ) на България в целия свят, съобщи economy.bg.

Петков посочи, че това са писма единствено за последните 5 седмици. Той разясни, че 129 писма са с директни планове за вложения, 218 са с интерес за вложения, а 255 са за съдействие и благодарности.

Служебният министър на стопанската система сподели, че няма комерсиална работа зад граница без писмо за желание. „ Идеята ни за това съревнование беше да се стимулира, да има конкурентен принцип и най-хубавите да бъдат отличени “, разясни той. И добави, че най-вече писма има от Англия, Съединени американски щати и Германия.

По негови думи става въпрос за преписка подписана от непознати компании, които имат интерес да влагат в България. Те са в областта на произвеждане на медицински произведения, системи за хващане на въглероден двуокис, решения за предпазване на електрическа сила, високотехнологични компании, произвеждащи произведения в областта на галактическата промишленост и други

Отличени бяха и комерсиалните ни представителства в Грузия, Румъния, Русия и Индия.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР