Снимка: Булфото38-годишен от Долни Луковит е задържан за купуване на

...
Снимка: Булфото38-годишен от Долни Луковит е задържан за купуване на
Коментари Харесай

ПОРЕДЕН СИГНАЛ: Задържаха 38-годишен от Долни Луковит, купувал гласове по 40 лева

Снимка: Булфото

38-годишен от Долни Луковит е арестуван за пазаруване на гласове. Събрани са задоволително доказателства, че той е предложил на поданици на селото имотна полза, с цел да ги склони да гласоподават за избрана политическа партия.

Според получената оперативна информация той им предложил по 40 лв.. Задържан е с полицейска мярка за период до 24 часа по ЗМВР. По случая е формирано бързо произвеждане. На 2 октомври той е притеглен и разпитан в качеството на обвинен за закононарушение по член 167, ал.2 от Наказателен кодекс.

На 02.10.2022г. към 17.05 часа чиновник на Министерство на вътрешните работи назначен за защита на секция N 173900010 гр. Кричим, НУ " Васил Левски " оповестява в ОДЧ на районно управление (на МВР) Стамболийски, за нужда от подпомагане заради нарушение на публичния ред пред изборната секция.

Полицейските чиновници откриват, че ръководителя на изборната секция при снимане на нерегламентирана предизборна пропаганда от страна на претендент народен представител, е била нападната от дъщерята на претендент депутата, която се пробвала да вземе телефона. По случая е формирана инспекция с УРИ 333р-112982022г. по разказа на районно управление (на МВР) Стамболийски. Случая е докладван на районна прокуратура гр. Пловдив.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР