Снимка БулфотоТова тече поне от половин година и не е

...
Снимка БулфотоТова тече поне от половин година и не е
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Има пряко замесени партии при родителската паника в Сливен и Ямбол

Снимка Булфото

„ Това тече най-малко от половин година и не е толкоз почтено, колкото наподобява на пръв взор. Това не е следващата цифрова дивотия ”. Така вицепремиерът Томислав Дончев разяснява по Нова телевизия паниката в Сливен и Ямбол, при която родители опразниха три учебни заведения от боязън, че ще им бъдат отнети децата, съобщи topnovini.bg.

„ Първо, това е след всичките ни систематични старания да върнем децата в клас. 40 000 деца сме върнали. Второ, няма по какъв начин да не си мислим, че това има избрани политически претекстове, най-малкото ескалира в избрана предизборна обстановка ”, разяснява Дончев.

Той изясни, че МВР и прокуратурата работят по тематиката.

„ Има външни и вътрешни сили, които са забъркани в цялото мероприятие ”, съобщи Дончев. Той е безапелационен, че отнемането на дете е последна мярка, когато детето живее в рискови за здравето и живота му условия. „ Рядка, фрапантна мярка, която е обект на правосъден надзор ”, изясни вицепремиерът.

„ Дали има забъркани политици? Да! Има партии, които са директно ангажирани с идеята. Поне няколко кандидат-кмета и една политическа мощ са ангажирани. Доколкото знам е съдружен сътрудник на левицата в няколко формата за локалните избори ”, съобщи Дончев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР