Снимка БулфотоПетел следи какво се случва след поредната фаталната катастрофа

...
Снимка БулфотоПетел следи какво се случва след поредната фаталната катастрофа
Коментари Харесай

Село Речица е в траур заради загиналото семейство край Айтос

Снимка Булфото

" Петел " следи какво се случва след следващата съдбовната злополука на пътя в България.

Руенското село Речица е в печал след тройната гибел, породена от тира палач в Айтос. Жертвите са пътували към дома си в обитаемото място, когато са пометени от товарния автомобил, зад чийто волан е бил 33-годишния бургазлия Валентин Вълчанов. По информация на полицията той е на 35 години. Настанен е в реанимацията на УМБАЛ-Бургас с политравматизъм, голям брой фрактури и заплаха за живота, пише Флагман. 

При влизане в Айтос откъм Руен водачът не е видял легналия служител на реда на пътя, чиято роля е колите да понижат скоростта. Товарният автомобил е подскочил и навлязъл в насрещната лента. В противоположната посока се е движел фамилният джип Волво, ръководен от 32-годишният Нури Джелил. В колата с него са били брачната половинка му Фатме (32 г.) и двете му деца – момченце на 9 година и момиченце на 6 година Тирът, цялостен със зърно, блъснал странично джипа. Вследствие на удара двете транспортни средства се блъснали първо в мантинела, изхвърчали в градинката и се забили в няколко дървета.

Ударът е бил толкоз нечовечен, че лекият автомобил безусловно е съсечен на две след удара в мантинелата и дървото. Нямало е никакъв късмет за возещите се на задната седалка деца, както и за татко им Нури. Тялото му е раздробено, крайниците са раздрани.

Момченцето Джелил е открито на задната седалка. То е било притиснато от ламарините на разцепената кола, а момиченцето Айфер е изхвърчало на 5-6 м встрани.

И тримата са умряли на място.

Майката на децата и брачна половинка на загиналия водач – 32-годишната Фатме, по знамение е оживяла съвсем невредима от жестокия конфликт. Снощи тя е откарана с контузии в УМБАЛ-Бургас, само че няколко часа по-късно е отказала хоспитализация и се е прибрала вкъщи.

До нея сега са най-близките й. 32-годишната жена е в потрес и на успокоителни от трагедията.

Семейството нощес е било на посетители при родственици в айтоското село Чукарка. Малко преди 21 ч. потеглят към дома си. За последно дружно.

„ Трагедията е голяма за цялото село, освен за околните. Семейството бе образец за единодушие. Нури и Фатме оглеждаха с доста обич двете си дечица, четиримата бяха неразделни. Много тъпо, Господ да дава сили на Фатме да преживее тази трагедия “, споделиха съседи на младото семейство от село Речица.

Семейството е известно освен в Руенско, само че и в Айтос, където има завод за преправка на скотски боклуци. Сюлейман – бащата на Фатме, е притежател на фамилния бизнес, само че щерка му и шурей му са взимали ефективно присъединяване, написа dunavmost.com.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР