Снимка: Булфото и гугъл мапс20-годишен е бил лекарка в Спешното

...
Снимка: Булфото и гугъл мапс20-годишен е бил лекарка в Спешното
Коментари Харесай

20-годишен бие лекарка в Спешното в София. Счупи й очилата

Снимка: Булфото и гугъл мапс

20-годишен е бил лекарка в Спешното в София и я е обиждал.

Заради това той е притеглен към наказателна отговорност за това, оповестиха от прокуратурата.

Ето какво гласи формалната информация:

" На 20 декември, към 11:30 часа в София, в „ Спешно поделение “ на Националната кардиологична болница, той направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото.

Той почнал да крещи на всеослушание по отношение на лекар-ординатор, блъснал й мощен пестник по лявата буза, от който защитните й очила паднали и се счупили, след което излязъл от болничното заведение и траял да крещи, като отправил по отношение на нея обидни и нецензурни реплики, като действието по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм и смелост.

Той не е осъждан досега. Предвид високата социална заплаха на действието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на съда, на 22 декември за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР