снимка БулфотоБях избрана за пълноправен член на Мониторинговата група за

...
снимка БулфотоБях избрана за пълноправен член на Мониторинговата група за
Коментари Харесай

Елена Йончева влезе в групата на разследващите евродепутати

снимка Булфото

" Бях определена за пълновръстен член на Мониторинговата група за народна власт, господство на закона и съществени права (DFRMG) в Европейския парламент. Това е групата, която през месец август изслуша българските управляващи по отношение на положението на върховенството на закона в България и провокира поредност от диспути. В нея членуват единствено 14 евродепутати от целия Екологичен потенциал и до този миг нямаше българин измежду тях. "

Това написа в профила си в Twitter българският евродепутат Елена Йончева, представена от.



Тази група води съвещанията си при закрити порти. Тя разследва  убийствата на Дафне Каруана Галиция в Малта и на Ян Куцияк в Словакия.

В края на август при затворени порти тя имаше съвещание за тревожната конюнктура в България във връзка с корупцията. На него евродепутатите трябваше да изслушат премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев, само че вместо тях се появиха вицепремиерът Екатерина Захариева и заместник-главният прокурор Красимира Филипова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР