снимка: Булфото, архивВчера около 20,30 ч. на път в покрайнините

...
снимка: Булфото, архивВчера около 20,30 ч. на път в покрайнините
Коментари Харесай

6 са ранени по пътищата във Варна и областта за три дни, сред тях е 10-годишно дете

снимка: Булфото, списък

Вчера към 20,30 ч. на път в покрайнините на с. Невша, общ. Ветрино 50-годишен мъж управлявайки мотокултиватор с прикачено ремарке за инвентар, губи надзор над транспортното средство и се прекатурва.

Вследствие на ПТП-то мъжът е получил травми на гръден панер и глава, оказана му е здравна помощ в болница и ориентиран за домашно лекуване. Това оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна. От локалната пътна полиция дадоха детайлности и са оснатаналите случаи с потърпевши хора на пътя за последните дни.

Вчера, към 16,45 ч., на кръстовището на бул. „ М. Луиза “ и ул. „ Антим I “ във Варна 67-годишна лидерка на л.а. „ Хонда “ не пропуща и блъска 10-годишно момче. Детето е прегледано в болница, открита е травма на десен крайник и ръка, оказана му е здравна помощ и е ориентиран за домашно лекуване. 
По-рано, около 14,00 ч., до бл. 131 във варненския  жк. „ Младост “ 25-годишен лидер на л.а. Ауди не съблюдава пътен знак Б-2 (Стоп) и блъска движещ се по път с преимущество л.а. „ Сеат “ Вследствие на ПТП лидерът на л.а. Ауди е получил фрактура на пръст на дясно стъпало, прегледан в болница и освободен за домашно лекуване. 

Около 14,00 ч. в събота, на кръстовище в кк „ Св. Конст. и Елена “ 55-годишна лидерка на л.а. „ Форд Фиеста “ заради неспазване на отдалеченост блъска спрелия пред нея л.а. „ Рено Меган “. Вследствие на ПТП-то 48-годишна пътничка в л.а. „ Форд “ е получила травми на врат и глава, оказана й е здравна помощ и е ориентирана за домашно лекуване. 
В нощта против събота, около 02,50 ч., на кръстовището на бул. „ Вл. Варненчик “ и „ Хр. Смирненски “ лицето Й. И., на 28 година, от Варна, управлявайки л.а. „ Фолксваген Бора “, на към 100 м. от кръстовището губи надзор над автомобила, блъска се в разграничителна ограда и се прекатурва на платното за придвижване, като се блъска поредно в л.а. „ Опел Зафира “ и л.а. „ Форд Галакси “. При обслужването на ПТП –то е открито, че лидерът Й. И. е управлявал след приложимост на алкохол – 1, 48 промила в издишания въздух, при обзор в болница е открито, че е получил травми на глава и ръка, оказана му е здравна помощ и е освободен. Образувано е досъдебно произвеждане.  
Предната вечер, в петък, към 22,30 ч. по остарелия път Варна – София, на разклон за с. Езерово, 29-годишна лидерка на л.а. „ Сузуки “ губи надзор над автомобила, излиза отвън платното и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на ПТП лидерката е получила травма на гръден панер, рани по двата крайници и длан на лява ръка. Оказана й е здравна помощ в болница и е ориентирана за домашно лекуване. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР