Снимка: Булфото, архивТази сутрин към 10.30 е получен сигнал за

...
Снимка: Булфото, архивТази сутрин към 10.30 е получен сигнал за
Коментари Харесай

Касапницата в Нови Искър! Военният удрял с брадва четирите жертви в главите и скрил телата им под...

Снимка: Булфото, списък

Тази заран към 10.30 е получен сигнал за тежък престъпен случай, станал в къща в столичния кв. „ Нови Искър “. По първични данни мъж е нанесъл смъртоносни пострадвания на родителите си, брат си и баба си, написа Блиц. На място са криминалисти на Столична дирекция на вътрешните работи, които правят оглед. Задържан е обвинен за тежкото престъпно закононарушение – 25-годишен мъж.

``
реклама
Четиримата души са убити в град Нови Искър край София след фамилен скандал. Според първичните информации жертвите са открити с огнестрелни рани. Според други данни убийствата са осъществени с секира. Всички жертви са били удряни в главите, а телата им били скрити под матраци, завити с одеяла.

Съседи дефинираха фамилията като положителни хора, допускат, че имали финансови проблеми.

Мястото на кървавия пъкъл е отцепено от полиция. Извършва се следствие.

Това е втори кървясъл случай в Нови Искър, откакто в първите дни на януари 2018 година стана известно за безпрецеденто шесторно ликвидиране в Нови Искър - закононарушение без аналог в най-новата ни история.

Тогава бяха разстреляни – татко, наследник, доведена щерка, приятелят ѝ и баба невъзмутимо с по няколко патрона. В бунар на километри от къщата беше открита убита и майката.

Извършител бе Росен Ангелов – 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудничество с малолетна и обири. В хода на следствието стана ясно, че той е имал интимни взаимоотношения с откритата в следствие жена. После самият той бе открит прострелян над близкото с. Луково, до момента в който полицията го бе обкръжила.

Действията по следствието не престават в границите на формираното досъдебно произвеждане под наблюдението и управлението на прокуратурата. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР