Снимка Булфото, архивСпециализираната проуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен

...
Снимка Булфото, архивСпециализираната проуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен
Коментари Харесай

Изправят Миню Стайков пред съда и за злоупотреби с европари

Снимка Булфото, списък

Специализираната проуратура внесе в Специализирания углавен съд обвинителен акт срещу Миню Стайков и още 13 лица, петима от които чиновници в Държавен фонд " Земеделие ". Те са привлечени към наказателна отговорност за присъединяване в незаконен сговор за корист със средства от европейски аграрни фондове – Програма за развиване на селските региони и Националната стратегия за подкрепяне на лозаро-винарския бранш, оповестиха от държавното обвиняване, съобщи вести.бг.

Един от участниците в незаконния сговор е упрекнат и за осъществяване на противозаконна банкова активност (лихварство). Предоставял е заеми против рента, чиято обща стойност надвишава един милион лв., в това число на търговски сдружения, предоставящи бързи заеми.

В момента Миню Стайков е с наложена от съда мярка за неотклонение " Задържане под стража ". Останалите упрекнати са с парични гаранции в друг размер, които са импортирани.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР