Снимка: Булфото, архивПрезидентът на Сърбия Александър Вучич изригна остро по

...
Снимка: Булфото, архивПрезидентът на Сърбия Александър Вучич изригна остро по
Коментари Харесай

Президентът на Сърбия: Хал хабер си нямам кой е Цветан Василев. Никога не съм чувал за него. Никой не ми е финансирал кампанията

Снимка: Булфото, списък

Президентът на Сърбия Александър Вучич изригна остро по адрес на българския предприемач Цветан Василев.

„ Хал хабер си нямам кой е Цветан Василев. Никога не съм чувал за него. Нямам разбиране за кого става дума. Никой не ми е финансирал предизборната акция. Ние от олигарси не получаваме мангизи, за разлика от други “. Това съобщи сръбският президент Александър Вучич във връзка на обвиняванията на водача на Нова партия Зоран Живкович, че Цветан Василев, който се укрива в Сърбия от 6-7 години, е финансирал неговата президентска акция.

Журналистката, която зададе въпроса на Вучич, без да желае обърка името на българина, произнасяйки го като Васил Цветанов, предава БГНЕС.

Сръбското издание „ Директно “ напомня, че на 17 юли 2015 година Вучич непосредствено атакува Цветан Василев, когато упреква, че желае да открадне държавни пари в личния си джоб като притежател на стъкларския цех в Парачин. Тогава той споделя, че заводът дължи 250 милиона динара за ток и 1,8 милиарда динара за природен газ. „ Как не го е позор бе. Цяло време го финансираме, даваме десетки милиони евро... Няма да разреша на олигарх да прибира в джобовете си държавни пари “, сподели тогава Александър Вучич. От 2014 година Цветан Василев се намира в Сърбия и управляващите в Белград отхвърлят да го екстрадират макар настояванията на прокуратурата в София.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР