Снимка Булфото, архивПетков и Василев разкриха тайната: Има разговори между

...
Снимка Булфото, архивПетков и Василев разкриха тайната: Има разговори между
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ подписва споразумение с ВОЛТ за изборите

Снимка Булфото, списък

Петков и Василев разкриха тайната: Има диалози сред ВОЛТ и новата групировка „ Продължаваме промяната “, удостовери пред Настимир Ананиев от ВОЛТ.

„ Ние сме пред подписването на съглашение, което да обезпечи явяването на обединението „ Продължаваме промяната “. Разговорите са почнали през уикенда, посочи Ананиев. Проектът ни харесва, профилът ни харесва, харесват ни дейностите, уточни той.

„ Видяхме за 4 месеца съответни дейности. “ Политик е мръсна дума в България, тя не би трябвало да бъде такава. Нека покажем, че има честност в политиката, моли той. Паралелът с Национална движение „Симеон Втори" е опит да се сугестират хората, счита Ананиев.

„ Всеки политик споделя – вярвайте ми. Политиците на прехода скъсаха това доверие сред жители и политици. Кирил и Асен желаят да върнат това доверие. “ Българите би трябвало да се почувстват европейци. Чрез този план те ще имат тази опция, акцентира Настимир Ананиев.

Той вижда „ ужасно доста съвпадения “ сред това, което ВОЛТ желае да направи и чутото на конференцията, на която публично бе показан планът на Петков и Василев. В 46-ото Народно събрание равнището падна доста ниско, което отблъсна хората, съобщи още Ананиев. Според него доста от гласоподавателите са отвратени, а новият план би дал опция повече хора да бъдат дейни на изборите.

Страхът ръководи България към този момент много дълго време, посочи той. Скандалът с „ Екогласност “ се подхранва от хора в Българска социалистическа партия, счита Настимир Ананиев, който запита „ дали не се употребява, с цел да се навреди на целия план “.
 
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР