Снимка: Булфото, архивНай-добрият български тенисист ГригорДимитров се класира за осминафиналите

...
Снимка: Булфото, архивНай-добрият български тенисист ГригорДимитров се класира за осминафиналите
Коментари Харесай

Григор щастлив, че ще играе навръх Свети Валентин

Снимка: Булфото, списък

Най-добрият български тенисист ГригорДимитров се класира за осминафиналите на Откритото състезание на Австралия. Там той ще срещне спечелилия от мача Ник Кириос - Доминик Тийм, които играят сега.

Днес Гришо би Пабло Кареньо Буста, който се отхвърли във втория сет заради травма. " Чувствах се съвършено. Очевидно беше, че той има някакъв проблем. Жалко за него. Но бих дал висока оценка на играта си. Изиграх превъзходен първи сет. За мен това е значимо, тъй като на подобен шампионат е значимо да запазиш сили ", съобщи Димитров.

" Сега, най-вероятно ще отида да корта да поиграя още 30-40 минути. Треньорът ми несъмнено е подготвил нещо. Ще чакам идващото предизвикателство ", показа той.

" Началото беше доста значимо, изключително първите 4 гейма. Останах допустимо най-фокусиран. Условията бяха сложни, слънцето пречеше. Успях да изиграя доста непрекъснати геймове и мисля, че това оказа въздействие ", добави Григор. 

" Намирам се в положително положение - физически и душевен. Днес не усетих нуждата да опитам да играя повече или нещо такова. Мисля, че направих вярно нещата, които трябваше ", продължи българският тенисист.

Димитров е удовлетворен, че идващият му мач ще бъде точно на Свети Валентин – празник, който самият той харесва. Григор даже разкри, че към този момент се е приготвил с подарък за 14 февруари. 

„ Винаги има обич. Вече съм купил подарък, доста съм удовлетворен от него. Харесва ми. Всички ние сме учредени на любовта. Не можем без нея. Не мисля, че би трябвало да е Свети Валентин, с цел да направиш нещо особено за индивида до теб. Хубаво е да играеш тенис на този ден, тъй че се надявам да имам прекрасен ден. Ще ни липсва публиката, тъй че всичко, което може да добави нещо позитивно, е хубаво “, сподели още Григор Димитров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР