Снимка Булфото, архивКоалиция между партията на Слави Трифонов, БСП и

...
Снимка Булфото, архивКоалиция между партията на Слави Трифонов, БСП и
Коментари Харесай

Красимир Янков: Коалиция между партията на Слави Трифонов, БСП и Демократична България, се подготвя тайно

Снимка Булфото, списък

Коалиция сред партията на Слави Трифонов, Българска социалистическа партия и Демократична България, която да ръководи страната, се приготвя скрито. За това е съобщил депутатът от Българска социалистическа партия за България Красимир Янков, представен от " ".

" Дочувам, че някакви изказвания има на тези към Нинова за диалози или опция с Демократична България, което е неуместно. Чувам по време на акцията, че се е обяснявало, че със Слави Трифонов, с Демократична България и с кой ли не Българска социалистическа партия идва на власт. Но Българска социалистическа партия, в случай че ще идва на власт безпринципно, това е огромен проблем. До този миг Българска социалистическа партия нищо не предлага, нямаше спор ", съобщи Красимир Янков.

" 53% са дали своят вот за Корнелия Нинова, което значи, че тя не съумя да консолидира партията. Преди 4 години Корнелия Нинова беше отново определена с 53%. Българска социалистическа партия е дисциплинирана партия, аз чаках, че при едни естествени избори, които са обезпечено почтени, не са опорочени, да вземат участие всички членове на партията, за които има описи ", безапелационен бе Янков.

По думите му огромна част от членовете на партията са отказали да вземат участие в избора на ръководител на Българска социалистическа партия.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР