Снимка Булфото, архивИзмина една година от убийството на телевизионната водеща

...
Снимка Булфото, архивИзмина една година от убийството на телевизионната водеща
Коментари Харесай

Измина година от жестокото убийство на Виктория Маринова, близки се поклониха пред паметника й

Снимка Булфото, списък

Измина една година от убийството на телевизионната водеща от Русе Виктория Маринова. Роднини, сътрудници и другари се поклониха през днешния ден пред паметника ѝ, построен от статуя Дилян Хубанов. Тежкото закононарушение подтикна близки на жертви на убийства в цялата страна да изискат законови промени, с цел да не могат самопризнанията да понижават присъдите, съобщи Българска национална телевизия.

Лобното място на Виктория - кейовата стена край Дунав към този момент е осветено и под видеонаблюдение, финансирано от роднините ѝ. Убиецът Северин Красимиров, вместо пожизнен затвор, получи 30 година отнемане от независимост, поради процедурата по съкратеното произвеждане. Роднините ѝ станаха основатели за импортираните от народни представители оферти за законови промени, измежду които да отпадне съкратеното разследване при съзнателно причиняване на гибел.

Законопроектът беше признат на първо четене в Народното събрание. Това удовлетворява околните на Виктория, само че опасенията им са дали ще се одобряват всички промени. За да предизвика хората към положителни мисли и каузи, в памет на Виктория беше основана и фондацията „ Направи положително за чужд ". Следващата самодейност е благотворителен концерт при започване на декември.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР