Снимка Булфото, архивХристо Иванов разясни дали е имало договорка между

...
Снимка Булфото, архивХристо Иванов разясни дали е имало договорка между
Коментари Харесай

Христо Иванов отрече да се е договарял с Нинова: БСП да си свърши работата по опазване на вота

Снимка Булфото, списък

Христо Иванов обясни дали е имало сделка сред него и Нинова: " Във връзка с публикувана от медиите информация, съдържаща изказване на госпожа Корнелия Нинова, че се е “разбрала да си сътрудничи за честността на вота с “Демократична България ” на експертно ниво ” изискуем да уточним следното, написа:

Получихме писмо от госпожа Нинова за среща по тематиката за честността на вота. Отклонихме поканата, като декларирахме, че Българска социалистическа партия би трябвало да си свърши работата по запазване на вота посредством своите представители в секционните комисии – нещо, което е тяхно обвързване, и че техните покровители могат да качват копия на протоколите на платформата “Ти броиш ”. Това може да направи всяка една партия и всяка Неправителствени организации с наблюдаващи.

Винаги сме заявявали, че ще предоставим платформата “Ти броиш ” на всички заинтригувани, с цел да улесним провеждането на без значение наблюдаване на вота и с цел да разпространяваме още повече борбата за почтени и свободни избори.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР