снимка: Булфото, архивДруги двама са в интензивното отделение на болницата.

...
снимка: Булфото, архивДруги двама са в интензивното отделение на болницата.
Коментари Харесай

Най-малко 16 души са починали след консумация на алкохол менте в литовския квартал Каунас

снимка: Булфото, списък

Други двама са в интензивното поделение на болничното заведение. Алкохолът е бил домашно произвеждане.

Смъртните случаи са докладвани в границите на 10 дни, а възрастта на жертвите варира от 30 до 60 години, предава Българска национална телевизия.

" Разследването на смъртните случаи стартира откакто в полицията са получени сигнали от медиците в Каунас, че през последния месец са регистрирани доста смъртни случаи на хора, консумирали мощни домашно приготвени алкохолни питиета. Всички те са открити мъртви или са умряли скоро след консумация ", съобщи локален прокурор.

Започнати са 17 досъдебни производства. В хода на следствието полицията е претърсила няколко жилищни здания. Разследващите считат, че алкохолът менте е бил продаван от няколко индивида.

До момента двама души са обвинени за разпространяване на незаконния алкохол - мъж и жена, само че малко след арестуването мъжът е умрял от алкохолно отравяне.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР