Снимка Булфото, архивДнес, 6 януари 2020 г., главният прокурор Иван

...
Снимка Булфото, архивДнес, 6 януари 2020 г., главният прокурор Иван
Коментари Харесай

Гешев отмени срещата си с Нинова

Снимка Булфото, списък

Днес, 6 януари 2020 година, основният прокурор Иван Гешев трябваше да организира среща с ръководителя на Парламентарната група „ Българска социалистическа партия за България “ Корнелия Нинова по нейно искане и предвид на декларираното й предпочитание да даде информация от голяма важност за водените следствия във връзка водната рецесия в гр. Перник, написа novini.bg.

Поради обществено декларираното желание да бъде извършен брифинг в гр. Перник от ръководителя на ПГ „ Българска социалистическа партия за България “ госпожа Нинова, с съществена тематика – срещата в Прокуратурата на Република България, същата беше анулирана от основния прокурор. Прокуратурата на Република България няма да разреши да бъде употребена за реализиране на политически цели и в нарушаване на конституционно регламентираните й пълномощия, без значение от политическия индивид. По всяка информация или сигнал за осъществено закононарушение, Прокуратура на Република България ще извърши инспекция и ще предприеме нужните дейности, според българското законодателство. 

При декларирана нужда за даване на информация от голяма важност за практикуване на парламентарните пълномощия на народните представители, заради значимостта и публичния отзив на проблемите с водоснабдяването на популацията в региона на Община Перник, основният прокурор на Република България има подготвеност да даде на Народното събрание систематизирани данни за подхванатите дейности, след координиране с наблюдаващите прокурори (по реда на член 198, алинея 1 от Наказателно-процесуален кодекс и според Решение на Конституционния съд от 06.06.2017 година, к.д. 15/2016 г.).

Съзнавайки своята отговорност към българските жители, Прокуратурата на Република България от време на време ще осведоми обществото за напредъка по взетите на специфичен контрол от прокурор от ВКП следствия, оповестяват от пресцентъра на Прокуратурата на Република България.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioner (преди 3 секунди) Рейтинг: 78 | Одобрение: -12 Сако по този начин! Комунягите би трябвало да се научат, че нямат думата за нищо! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа под
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР