Снимка Булфото, архивВ Европейския парламент осъдиха използването на бесилки, ковчези

...
Снимка Булфото, архивВ Европейския парламент осъдиха използването на бесилки, ковчези
Коментари Харесай

Сега: ГЕРБ пусна фалшива новина за обсъждането на корупцията у нас

Снимка Булфото, списък

" В Европейския парламент осъдиха потреблението на бесилки, ковчези и чували за трупове от митингите в България " под това заглавие на уеб страницата на ГЕРБ е оповестена информация за вчерашното разискване в Екологичен потенциал на корупцията в България. Източник на подправената информация е евродепутатът от ГЕРБ Емил Радев, написа.

Че това не е правилно, стана ясно още през вчерашния ден, когато публицистите, основани в Брюксел, предадоха какво е говорено на съвещанието на съответната подкомисия в Екологичен потенциал. Това не попречи и на прокуратурата да показа срещата, че била по нейно искане. Което също не е истина. 

По този мотив основният редактор на брюкселския уебсайт Юроактив Георги Готев реагира яростно в профила си във Facebook. Да, станало е дума за ковчезите и бесилките, които протестиращите употребяват като метафора на потъването на България, само че въпросът бил издигнат от председателката на Комисията за отбрана от дискриминирането. Евродепутатите се изненадали, че председателката показва ръководещите като дискриминирани.  Сред членовете на комисията няма български евродепутати.  

Пред Дойче веле ръководителят на БХК Красимир Кънев, който бе поканен на съвещанието, също описа за тежките рецензии към България, отправени от евродепутатите. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР