Снимка: Булфото, архив Курсовете за подготовка за изпитите след седми

...
Снимка: Булфото, архив Курсовете за подготовка за изпитите след седми
Коментари Харесай

Кандидатстването след 7 клас излиза по-солено от това за университет

Снимка: Булфото, списък
Курсовете за подготовка за изпитите след седми клас, с които се кандидатства в гимназия, излизат по-скъпо, в сравнение с преговорът на материала за матурите в 12-и клас, които пък служат за вход в университет, сочи инспекция на " Монитор ".

``
реклама

За целогодишно образование от общо 120 образователни часа по български език и литература или математика родителите на кандидат-гимназистите би трябвало да броят 3 вноски от по 260 лева или общо 780 лева За преговор от 104 образователни часа на граматика и литературни творби от 11-и и 12-и клас пък зрелостниците ще платят 640 лева, или със 140 лева по-малко.

Ако ученикът се приготвя и по двата предмета - български език и математика, има понижение в курса. Така образованието му може да излезе единствено 1194 лева, а родителите ще си спестят 370 лева Доста по-солено ще им излезе, в случай че заплащат настрана за всяко занятие, защото за 4 образователни часа би трябвало да броят по 32 лева Така, в случай че детето посещава всички 120 образователни часа от курса, родителите ще би трябвало да броят общо 960 лева, или със 180 лева повече от сумата на вноски. За зрелостниците пък 4 образователни часа излизат 36 лева По този метод за 104 образователни часа ще би трябвало да приготвят 936 лева, или с 296 лева повече, в сравнение с в случай че платят всичко едновременно.

В уеб сайтове за частни уроци цените по математика варират от 6 до 30 лв., като най-честите предложения са за 10 и 15 лв. на час. По български език и литература междинната цена на урок е към 7-8 лева Най-евтините оферти още веднъж са 6 лева, само че пък най-скъпите не надвишават 20 лева

Странни частни уроци дават учители в Благоевград. Те преподават математика във Фейсбук. Предложенията се разказват в многото групи в обществената мрежа, като диалозите с изявилите предпочитание минават на персонални известия.

" Решавам задания по: 1. Линейна алгебра; 2. Аналитична геометрия; 3. Математически разбор 1, 2 и 3; 4. Диференциална геометрия; 5. Числени методи; 6. Висша алгебра; 7. Висша математика 1, 2 и 3; 8. Математическо оптимиране; 9. Вероятности и статистика; 10. Училищен курс по алгебра и геометрия. За повече информация на ЛС. “, гласят част от офертите. Колко тъкмо са даскалите, преподаващи частни уроци във Facebook, не е ясно, тъй като преди да се мине на персонални известия, уроците се оферират като безплатна помощ.

Онлайн подготовка за матурата по български език и литература или математика през мобилно устройство оферират в разнообразни уеб сайтове за курсове. Така зрелостниците могат да се приготвят, пътувайки в градския превоз или в парка. Предимството на този тип уроци е, че образованието не е обвързано с съответно време. Учениците имат и опция за неведнъж ревизиране на уроците, в случай че усетят, че са не запомнили нещо, или просто желаят да са сигурни за нещо, когато се двоумят. Онлайн курсът включва опреснителна част по езикова просвета, преговор на образователния материал от 11-и клас по литература и надграждане на настоящите познания от настоящата подготовка в 12-и клас от учебно заведение, както и няколко часа подготовка за писане на есе, обобщение и интерпретативно съчинение.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР