Снимка: Булфото, архивКато направим магистрала Хемус, няма да се чувствате

...
Снимка: Булфото, архивКато направим магистрала Хемус, няма да се чувствате
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Добрич: Като направим магистрала Хемус, няма да се чувствате така отдалечени

Снимка: Булфото, списък

" Като създадем автомагистрала " Хемус ", няма да се чувствате по този начин отдалечени ". Това съобщи на посещаване в Добрич министър председателят Бойко Борисов.

След като по-рано денем посети Исперих и Разград, той продължи с обиколката из страната, като се отби и до Добрич, където на входа на града бе посрещнат от градоначалника Йордан Йорданов. Заедно с него е общественият министър Деница Сачева, която е и регионален координатор на ГЕРБ за района.

Кметът сподели нов бул., който преди 3 години бил в неприятно положение, само че със средствата от страната е ремонтиран, със пешеходна зона, която стига до входа на града. Завършен бил и водния цикъл на Добрич, като с 1,6 млн. кубика вода се захранвал града, а загубите са по-малки.

" Като създадем автомагистрала " Хемус ", няма да се чувствате по този начин отдалечени. Прекрасен край ", сподели Борисов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР