Снимка Булфото, архивАз не се притеснявам от тези хакерски атаки.

...
Снимка Булфото, архивАз не се притеснявам от тези хакерски атаки.
Коментари Харесай

Владимир Каролев: Не се притеснявам от хакерските атаки

Снимка Булфото, списък

" Аз не се тормозя от тези хакерски офанзиви. Даже съм за още по-голяма гласност. Не мисля, че това е проблем. По-скоро проблем е, че сме разградена страна. "  Това сподели в ефира на Българска национална телевизия икономистът Владимир Каролев в коментар за хакерската офанзива, при която бяха източени персонални данни. Той разяснява и тематиката за задграничните вложения в България и опциите " Фолксваген " да построят цех у нас.

" Капитализмът е система, в която би трябвало да се натрупа сериозен размер от нужни данни и умения. Това е повода в този момент да можем да притеглим сериозен авто вложител, а преди 15 години да не можем. Автомобилният клъстър, който се сътвори преди години, и създава компютри, седалки, кабели, всичко за една кола е повода " Фолксваген " да ни оглежда. България предлага една доста рационална данъчна среда на вложителите. Предлагаме една естествена заплата, тъй като в Германия заплатата е по-висока да, само че на Балканите българската заплата е изцяло равностойна, единствено в Гърция е малко по-висока. Предлагме им постоянна валутна система и финансова непоклатимост за разлика от Турция, където постоянно се развихря инфлация. За мен ще надделеят икономическите фактори. Каквото и да създадат България и Турция няма да окаже въздействие на крайното решение. Всичко ще пристигна от Съединени американски щати, тъй като следва обединение на " Фолксваген " с " Форд ". Доналд Тръмп няма да остави обаче Реджеп Ердоган да си прави каквото си желае ", разкри Каролев.

В България безработицата е рекордно ниска. Проблеми в България имат пенсионерите с ниски пенсии и тези, които нямат никакви умения. Тези, които нямат никакви умения, седят и не подхващат нещо, с цел да придобият умения, а единствено подлагат на критика. Факт е, че тук младежите не учат и не работят. Аз не мога да си показва моите деца да стоят у дома и да не вършат нищо, а аз да им давам пари. Тук и родителите би трябвало да се замислят.  Пълна нелепост и небивалица на КНСБ са данните, че в България близо 2,5 млн. души живеят под прага на бедността. Това е неуместно. Как при 2,5 млн. небогати българи в Гърция отиват над 700 000? ", попита за край Каролев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР