Снимка БТВВъзпитателката от бургаската детска градина, заснета да се държи

...
Снимка БТВВъзпитателката от бургаската детска градина, заснета да се държи
Коментари Харесай

Възпитателката от детската градина на ужасите била с награда за работа с деца със специални потребности


Снимка БТВ

Възпитателката от бургаската детска градина, снимана да се държи нападателно с деца, има премия от кмета на Бургас за работа с деца със специфични потребности. Милена Иванова и помощник-възпитателката, ставала очевидец на експанзията, без да реагира, са подали молби за овакантяване. 

Камерата е била сложена в занималнята на децата и в продължение на седмица снимала по какъв начин протичат заниманията им. Родители стигнали до това решение откакто от началото на образователната година подавали сигнали за експанзия, само че не срещнали схващане от управлението на градината. За в този момент остава загадка кой е сложил камерата.

Родители упорстват и другата учителка, както и втората помощник-възпитателка в тази група да бъдат уволнени. Прокуратурата стартира инспекция. " За проявено нравствено и физическо принуждение над деца от педагог или от лице, под чиято грижа е сложено лицето ", посочи Керка Дюлгерска, представител на районната прокуратура. Тук е било сложено записващото устройство  Директорът на градината излиза в пенсия. Утре се чака и мнението на обществените служби. 

Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР