Снимка: БТА, архивДенков призова българите да направят правилния избор –

...
Снимка: БТА, архивДенков призова българите да направят правилния избор –
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Интересно, кой от будителите на България е родом от жълтите павета?

Снимка: Българска телеграфна агенция, списък

Денков прикани българите да създадат верния избор – този на будителите или на Бай Ганьо и Андрешко. " Прост народ слаба страна!33 години простака и нарушителя бяха издигнати в фетиш,сега когато се задава нещо друго националните предатели незабавно скачат против него. Защо? Защо ли...защо имаме толкова ибрикчии и мерзавци в тая дребна България,толкоз политически проститутки и дегенерати...Ей Левски и Ботев се обърнаха в гроба ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 

Език твой, зложелател твой

Братя и сестри българи! Да благодарим на учения за апела му! Предвид че той и политическата тайфа, която ръководи, са синоними на Бай Ганьо и Андрешко(според визиите им за двата образа), ученият действително отхвърли гласоподаване за техния кучи наследник. И то ден откакто видяхме по какъв начин вършат избори. Език твой, зложелател твой.

 

длагнест

Всички до един са разрушители. Идеологията им е несъвместима с еретизма на възрожденския дух. Няма с какво да ни разсънят, с изключение на предизвиквайки отвращението ни към сервилността и угодничеството им, подбудени от безумен блян към материално самоугаждане.

 

thenewone

Интересно, кой от будителите на България е родом от жълтите павета?

 

тралала

Събрали се бай-Ганьо Петков, бай Ганьо Василев, бай Ганьо Денков и другите жълтопаветни бай Ганьовци, с цел да приканват да се гласоподава за бай Ганьо милионера с разрешението на бай Ганьо американеца. Основният въпрос на ганьовците, който съгласно тях е и риторичен, е: Я какви хубави въглищните централи, по този начин, както се седим в министерски съвет, можем ли ги затвори небрежно? И все пак, като рожби на българският народ

 

Васил Терзиев: Имам искания, че сме по-добрият тим

Еееееееееееееее, обикновено е синът на полка да има искания. Те децата на огромните болтове от Държавна сигурност и при бай Тошо си бяха претенциозни.

 

До 0:23 ч.

Има частна благосъстоятелност, добита с труд и име, само че има частна благосъстоятелност безусловно открадната с богат набор от мошеничества, корупция, даже принуждение. Ваня говореше за втория тип, чието битие отвращава всеки естествен с правила човек. Време е да се научим разликите, и да не слагаме всички в един кюп. Колкото до Терзиев, преди 4 години е желал да се кандидатира за кмет на София от листата на.....БСП. Голям копнеж забавно за какво като е толкоз богат? Не ми пишете, че желае да направи нещо за обществото, ненужно е, единствено на вятъра бля, бля.

 

Борисов ще ги държи

Докато им стане неловко, и сами си подадат оставката. Така той печели, до момента в който българите не излезнат на митинги против сглобката. А това е съвсем невероятно. Защото парите за митинги се държат от сглобката.

 

България не гони Российская газета!

България не гони Российская газета! Изгонването е от външната, която не е българка, не е потвърдила с нищо българското. Подлоги жалки...... Русия и България постоянно ще бъдем дружно. Българите носят Русия в сърцата си, по тази причина няма никакво съветско въздействие! Такова въздействие е ненужно, когато носиш другарството в сърцето си.

 

Съгласен

НЕ БЪЛГАРИЯ гони съветския публицист. Гони го ОКУПАЦИОННАТА ВЛАСТ над България, сложена от окупаторите - Съединени американски щати! Всяко антируско деяние на наша територия е НЕбългарско деяние, а деяние на Съединени американски щати!

 

Митето

Няма към този момент дипломати,няма градинари и чистачки,емнохме публицистите.И ще ги гоним един по един,че да има за дълго време - нали за всеки изпъден ни тупат по рамото!Дано да не пристигна времто за разпределяне на шутове.

 

Неопедерализъм

Прост народ слаба страна!33 години простака и нарушителя бяха издигнати в фетиш,сега когато се задава нещо друго националните предатели незабавно скачат против него.Защо?Защо ли...защо имаме толкова ибрикчии и мерзавци в тая дребна България,толкоз политически проститутки и дегенерати...Ей Левски и Ботев се обърнаха в гроба.

 

АХА

" Държавният департамент на Съединени американски щати подарява 900 хиляди $ за битка против дезинформацията у нас " Тия очевидно не схващат, че това са хвърлени напразно пари. Колкото повече се пробват да ни насаждат " верните " тези, толкоз повече не им вяваме и търсим други изтоници на информация.

 

парите

Що единствено трошите парите...? сега, в който забележим, че е доказано от факт чекърите знаем, че истината е диаметрално противоположна.

 

Боги

Трудно могат да се дезинформират българите, получили образоване по времето на соца. Тогава се създаваха хора, които имат сериозно мислене. Да не забравяме, че рестриктивните мерки, създавани тогава, караха хората да четат доста и по този начин се повишаваше интелигентността на нацията. Хората тогава имаха познания, а не краткотрайна информация. За страдание, последните генерации нямат способността да проучват информацията и да отсяват зърното от плявата. Ето за какво считам, че парите отделени за България, за промиване на мозъци, ще свършат своята работа точно измежду най-младите, а това е крайната цел - основаване на безкритична маса от послушни, зомбирани реализатори на непозната воля.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР