Снимка: Бойко Борисов, фейсбукПремиерът Бойко Борисов е провел разговор по

...
Снимка: Бойко Борисов, фейсбукПремиерът Бойко Борисов е провел разговор по
Коментари Харесай

Борисов: Говорих с Урсула фон дер Лайен, тя ще участва в Срещата на върха по Берлинския процес утре

Снимка: Бойко Борисов, фейсбук

Премиерът Бойко Борисов е провел диалог по телефона с Урсула фон дер Лайен и тя е удостоверила, че ще взе участие в утрешната Среща на върха по Берлинския развой, на която България е съдомакин.

Във фокуса на телефонния ми диалог с Урсула фон дер Лайен бе значимостта на Срещата на върха по Берлинския развой. Председателят на Европейската комисия удостовери присъединяване си в утрешната Среща на върха, на която страната ни е съдомакин дружно с Република Северна Македония. Заради пандемията форумът ще се организира посредством видеоконферентна връзка. Пред Урсула фон дер Лайен заявих, че приехме отговорността да бъдем взаимен хазаин на Берлинския развой като естествено продължение на напъните ни по време на подготовката и провеждането на нашето председателство на Съвета на Европейски Съюз. Тогава поставихме на високо в европейския дневен ред интеграционните процеси на страните от Западните Балкани, написа Борисов в персоналния си профил във фейсбук.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР