Снимка: БНРПредседателят на СКЛА Евър Варнa Крум Крумов разпространи

...
Снимка: БНРПредседателят на СКЛА  Евър Варнa Крум Крумов разпространи
Коментари Харесай

Шефът на „Евър”: Футболисти тренират на заключения стадион „Локомотив”, а 3-4 пъти повече лекоатлети се чудят къде да тренират

Снимка: БНР

Председателят на СКЛА „ Евър ” Варнa Крум Крумов популяризира отворено писмо до варненската общност, с което показва противоречие със странните нови часове, които са дадени за тренировки на лекоатлетите на Семеен кодекс „ Локомотив ”.

Крумов припомня, че клубовете имат настоящи контракти с Община Варна за използването на стадиона, само че счита, че сега за сметка на тях са облагодетелствани футболисти (бел.ред от школата на Спартак), които упражняват там и употребяват базата на стадиона в комфортно за тях време.

 

„ Кой, по кое време, по какъв начин и за какво е взел това решение в изгода единствено на 1 спорт – Футбол? ”, пита Крумов.

 

Поместваме неговото писмо без редакторска интервенция:

 

„ С ГРИЖА И БОЛКА
Спортен Комплекс „ Локомотив „ Варна към този момент го няма като изцяло оборудване! Разделен е на две елементи! Без разговор, без информация! Защо и от кого?
Семеен кодекс „ Локомотив през последните 10 години беше оборудване прилагане от 9 типа спорт: Лека атлетика, Баскетбол, Хандбал, Борба, Модерен петобой, Пожаро-приложен спорт, Футбол, Бойни спортове, Стрелба с лък и надлежно, жители, бягащи за здраве.
На 26.05.2020 година, Лекоатлетическите клубове не бяха позволени до Лекоатлетическата писта на Стадиона. Той беше заключен и ни бяха връчени уведомления от пазача, че Леката атлетика може да употребява пистата само от 12.00 часа до 15.00 часа и след 20.00 часа. Това са най – странните часове, в които може да се тренира, изключително за високи достижения и като се има поради, че състезателите – възпитаници учат на 2 смени, а Спортно учебно заведение има двуразови тренировки – заран и следобяд.
Вчера гледахме през оградата на изводи стадион, по какъв начин двадесетина футболисти на 12-14 години упражняват на изводи за нас стадион, а към 3-4 пъти повече Лекоатлети се чудеха къде да упражняват.
Клубовете, трениращи в Семеен кодекс „ Локомотив „ имат настоящи контракти за прилагане въз основата с Община Варна.Кой, по кое време, по какъв начин и за какво е взел това решение в изгода единствено на 1 спорт – Футбол? Лекоатлетическата тартанова писта е направена с пари на Община Варна! Какъв е казусът, Футболът да тренира на тревния терен, а Лекоатлетите и другите спортове на територията на Комплекса, да бягат на Пистата?
За последните 10 години, спортистите трениращи в комплекс „ Локомотив „, са завоювали за Варна хиляди медали и шампионски трофеи от Национални, Балкански, Европейски и Световни шампионати. Само Леката атлетика има 711 медала от Национални шампионати, като 271 от тях са златни ; както и 20 Балкански трофеи и медали, редица Национални върхове и покрити нормативи и присъединяване на Световни и Европейски шампионати.
Мисля, че повода за тази, меко казано неприятна обстановка с лишаването ни от база за тренировки, е неналичието на разговор сред Клубовете и Общината.
Благодарни сме на Община Варна, за това, че подкрепя финансово Клубовете, обезпечава спортна база посредством контракти, награждава морално и материално спортисти, треньори, тимове и деятели! Оценяваме грижата на Общината за Спорта в гр. Варна! Затова се обръщам към хората, които имат властта, за бързо разрешаване на тази обстановка, за възобновяване на естествен подготвителен развой за Клубовете от Семеен кодекс „ Локомотив "  , тъй като Летните шампионати чукат на вратата! "

Крум Крумов
Председател на СКЛА „ ЕВЪР „ Варнa

 



" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР