Снимка БлицЖителите на Нови Искър са потресени от новата кървава

...
Снимка БлицЖителите на Нови Искър са потресени от новата кървава
Коментари Харесай

Странна мълва плъзна за Къщата на ужасите в Нови Искър, където шесторният убиец Росен Ангелов ликвидира близките на Кети Кюхова

Снимка Блиц

Жителите на Нови Искър са потресени от новата кървава баня, която сполетя града. 25-годишен мъж е умъртвил татко си, майка си, брат си и баба си. Той е задържан. По първични данни те са били убити. Майката и бабата и 25-годишният мъж са били психологично заболели, съобщи Блиц.

``
реклама

Във фейсбук пространството е цялостно с гневни постове по какъв начин е допустимо да се случва ново безчовечие, единствено година след като цяла България бе потресена от шесторното ликвидиране, станало в Нови Искър. В село Луково се криеше шесторният палач от Нови Искър Росен Ангелов. Навръх Нова година Росен Ангелов - Горския, умъртви Кети, приятеля й Неделчо Юнаков, сина му Георги, майката на Кети – Еленка, дъщерята на Кети Нанси и приятеля на Нанси Боби Иванов. Полицията стартира неотложно търсене на килъра в гората край селото. Тялото му бе намерено на 5 януари. Мъжът бе открит мъртъв в една от вилите в село Луково.

Един от мненията обаче провокира огромно внимание. В него се твърди, че къщата на ужасите от миналогодишната кланица е продадена за колосалната сума от 100 000 лв..
 


 



Екип на Блиц отиде до къщата, само че там нямаше никакви признаци на живот. Ако постройката има нови притежатели, то те не са подхванали никакви дейности за ремонтирането ѝ. Още се виждат некролозите на жертвите на шесторния палач, катинарът, който виси на вратата е същият от преди година.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР