Снимка: АП, архивВ цяла Украйна е обявена тревога за опасност

...
Снимка: АП, архивВ цяла Украйна е обявена тревога за опасност
Коментари Харесай

Българската делегация в Киев се укрива в бомбоубежище, въздушна тревога в цяла Украйна

Снимка: АП, списък

В цяла Украйна е оповестена паника за заплаха от въздушна офанзива. Украинските отбранителни системи са отблъснали съветско ракетно нахлуване против Киев, заяви кметът Виталйи Кличко. Украинските военновъздушните сили предизвестиха в “Телеграм ” за заплаха от съветски ракетни удари. От Киев предават специфичните пратеници на Българска национална телевизия - Тоня Димитрова и оператора Борислава Стефанова.

Сирените за въздушна паника се задействат към 5 часа сутринта. До момента са усетени два пъти мощен гръм, детонация. Въздушната паника обгръща цяла Украйна. В Киев обстановката е напрегната. Охраната на делегацията от НСО разсъниха всички членове на делегацията с предизвестие да се слезе в бомбоубежището.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков е на посещаване в Киев. Той и тримата депутати в българската делегация - депутатите от ГЕРБ-СДС Даниел Митов, Ивайло Мирчев от ПП-ДБ и Станислав Анастасов от Движение за права и свободи разговаряха през вчерашния ден с представители на локалните управляващи и с потърпевши хора.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР