Снимането на храна и споделянето в социалните мрежи за някои

...
Снимането на храна и споделянето в социалните мрежи за някои
Коментари Харесай

Храната е изкуство

Снимането на храна и шерването в обществените мрежи за някои е всекидневие, за други е скучен табиет, а трети са съумели да трансфорат процеса в същински шедьовър.

Важното при последните е освен да снимат храната вярно, а и да бъде тя приготвена по този начин, че да засити и стомасите, и всичките ни сетива. Ето няколко образеца за профили в Instagram, от които няма по какъв начин да не огладнеем.

Публикация, споделена от Sarah (@thedelicious) на Яну 5, 2018 в 8:42 PST

@thedelicious

Тук преобладаващият цвят е зелено, храната е здравословна и в същото време наподобява толкоз вкусна. Сара, създателката на блога Thedeliciouslife, дава завладяващи хрумвания за ексцентрични ястия и демонстрира образно по какъв начин би трябвало да наподобява крайният резултат.

Публикация, споделена от Sarah(@thedelicious) на Яну 16, 2018 в 5:58 PST

Начос от сладки картофи, в композиция с яйца на очи и авокадо. Плата с плодове и зеленчуци в съвсем всички цветове на дъгата. Пица от авокадо. Внимателно подредена маса и плейтване, което трансформира и най-обикновеното ядене в произведение на изкуството.

Публикация, споделена от Sarah (@thedelicious) на Дек 29, 2017 в 10:24 PST

@deliciouslyella

Един доста пъстър и апетитен профил, в който създателката Ела " чества растителната храна и работи, с цел да направи зеленчуците по-готини ". Тук виждаме творенията на една жена, запалена по кулинарията, и живееща без глутен и захар.

Публикация, споделена от Deliciously Ella (@deliciouslyella) на Яну 10, 2018 в 4:31 PST

Ела е почитателка и на храненето главно със сезонни артикули. Тя образно демонстрира, че тези ограничавания ни минимум не могат да ни спрат да се храним вкусно.

Публикация, споделена от Deliciously Ella (@deliciouslyella) на Дек 13, 2017 в 4:14 PST

Нужни са ни единствено малко знания и огромна доза въображение. Десертите също са мощно застъпени измежду творенията на кулинарката, само че на едно ново, по-здравословно равнище.

Публикация, споделена от Deliciously Ella (@deliciouslyella) на Дек 20, 2017 в 3:12 PST

@rawveganblonde

Както излиза наяве и от прякора, тук си имаме работа с веганка, суровоядка, и на всичкото от горната страна и русокоска. Амбър Лок има и книга с предписания за над 100 вегански супи. Освен това е върла фенка на ядливите цветя.

Публикация, споделена от @rawveganblonde на Яну 10, 2018 в 12:16 PST

Именно те съумяват да трансфорат даже на пръв взор елементарното ядене, приготвено единствено от растения, в шедьовър. Такъв, който събира хиляди лайкове в Instagram.

Публикация, споделена от @rawveganblonde на Мар 3, 2017 в 12:31 PST

Амбър е запалена и по карвинга, както и по това да нарежда зеленчуци, цветя и подправки в изкусни композиции, които се трансформират в портрет на здравословното хранене.

Публикация, споделена от @rawveganblonde на Юни 28, 2017 в 2:08 PDT

@livegreenhealthy

Instagram профил с над 837 хиляди почитатели. Нагледно доказателство, допълнено с подробни предписания, че здравословното хранене е всичко друго, само че не и скучно.

Публикация, споделена от Healthy Recipe Inspiration! (@livegreenhealthy) на Яну 12, 2018 в 9:04 PST

Цвят, усет и хармония, събрани в 700 изявления. Независимо дали приказваме за закуска, обед или вечеря, тук има стотици хрумвания за поддържане на здравословен метод на живот, най-малко във връзка с това какво слагаме в чинията си.

Публикация, споделена от Healthy Recipe Inspiration! (@livegreenhealthy) на Яну 4, 2018 в 12:32 PST

Вегански бургери и спагети, здравословна пица, апетитни брускети. Много авокадо, протеини и положително въодушевление. Най-добрите веган предписания от целия свят, събрани на едно място.

Публикация, споделена от Healthy Recipe Inspiration! (@livegreenhealthy) на Дек 17, 2017 в 9:18 PST

@iquitsugar

Профил за здравословно хранене с акцент върху елиминирането на захарта от всекидневието ни. Комбинира фотоси на ястия и мотивиращи изречения. И не, няма единствено десерти.

Публикация, споделена от I Quit Sugar (@iquitsugar) на Яну 6, 2018 в 11:03 PST

Пълнени броколи, самун с кокос и без глутен, тако чорба със сирена, бананови мъфини и още доста хрумвания за здравословно хранене освен вкъщи, само че и по време на забързаното ни всекидневие.

Публикация, споделена от I Quit Sugar (@iquitsugar) на Яну 12, 2018 в 11:06 PST

Акцент е и храната, която употребяват децата. Тя би трябвало да бъде завладяваща на външен тип, с цел да се понрави на малчуганите и да възпламени у тях желанието да се хранят здравословно. А с тези предписания това е много евентуално.

Публикация, споделена от I Quit Sugar (@iquitsugar) на Яну 1, 2018 в 5:03 PST

@ameliafreer

Амелия Фриър е прочут диетолог и нутриционист (специалист по здравословно хранене). Тя акцентира, че не е гуру или блогър. Просто споделя какво си отглежда сама, какво готви, какво яде и какво обича.

Публикация, споделена от Amelia Freer (@ameliafreer) на Дек 21, 2017 в 12:02 PST

А желанията й несъмнено са разнородни, нищо че постоянно са в областта на здравословното. Храната е цветна и комбинира съвсем всичко, което природата може да даде.

Публикация, споделена от Amelia Freer (@ameliafreer) на Окт 13, 2017 в 12:03 PDT

Амелия дава и изложение на ястията, които подготвя. Вдъхва им живот и посредством персоналните усещания и прекарвания. Не пропуща да се похвали и със личната си продукция, отгледана с доста обич. А по-късно тази обич се сервира грижливо в паница.

Публикация, споделена от Amelia Freer (@ameliafreer) на Юни 29, 2017 в 11:49 PDT

@mynewroots

Instagram профил за здравословно вегетарианско хранене и ентусиазъм. Притежателката му Сара твори творби в кухнята и по-късно ги споделя в обществените мрежи. Представя храненето и удоволствието от него като обред.

Публикация, споделена от Sarah B (@mynewroots) на Ное 4, 2017 в 9:04 PDT

Определено името " Моите нови корени " не е инцидентно. От една страна, обвързвано е с концепцията храната да бъде колкото се може по-близо до природата. А от друга - с желанието да възпламени повече хора по здравословния метод на живот.

Публикация, споделена от Sarah B (@mynewroots) на Ное 11, 2017 в 5:10 PST

Суровата торта с манго несъмнено наподобява по-вкусна от доста сметанови, цялостни с не изключително потребни сладки изкушения. Сара споделя и свои прекарвания от пътувания по света, където зарежда като че ли неизчерпаемото си въображение, написа Vogue.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР