Снегът и влошените метеорологични условия традиционно усложниха трафика в страната.От

...
Снегът и влошените метеорологични условия традиционно усложниха трафика в страната.От
Коментари Харесай

ЗАРАДИ СНЕГА: Починало момиче, обърнати тирове и забрани за трафик на камиони

Снегът и влошените метеорологични условия обичайно усложниха трафика в страната.

От АПИ увериха, че имат подготвеност при внезапно утежняване на времето ще бъде ограничавано придвижването на тежкотоварните транспортни средства, а там където се постанова поради мощния вятър и снегонавяванията трафикът ще се стопира напълно до възстановяване на метеорологичните условия.

Усложняването на трафика докара и до пътни произшествия. Около 14.00 часа краткотрайно бе лимитирано придвижването по автомагистрала " Тракия " в региона на Вакарел, посока София. Причината за това бе ТИР, който се е блъснал в движещия се пред него различен ТИР, само че няма съществено потърпевши.

Около 14.00 часа при тежък пътен случай на един от изходите на София, в региона на Драгичево, са се блъснали два леки автомобила. 19-годишно момиче е починало, а друга жена е превозена в болнично заведение. От Пътна полиция предлагат на водачите, пътуващи към София, да употребяват автомагистрала " Люлин ".

Междувременно се вкарва ограничаване в придвижването на тежкотоварни коли над 12 т по път I-1 Видин – Монтана, в посока от Видин към Монтана, заради мощен снеговалеж, за снегопочистване. Обходният маршрут за движещите се в посока от Видин към Монтана е: път II-11 Дунавци – Арчар, път III-112 Добри дол – Тополовец, път III-114 Тополовец – Ружинци.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР