Снегът и силният вятър продължават да създават проблеми в много

...
Снегът и силният вятър продължават да създават проблеми в много
Коментари Харесай

Снегът затвори магистрали и пътища

Снегът и мощният вятър не престават да основават проблеми в доста елементи на страната. Остават затворени автомагистрала „ Хемус ” от Шумен до Варна, както и „ Тракия ” от Карнобат до Бургас.

В Шуменско и Варненско са затворени голям брой пътни прави от второкласната и третокласната пътна мрежа поради преспи и навявания. Усилията на пътните служби да създадат пътищата проходими ще продължат в светлата част на деня, оповестява Нова тв.

Освен по двете автомагистрали към Източна България, съвсем невероятно е напредването и в Русенско. Затворени са трасетата Русе - Разград и Русе - Силистра, както и цялата третокласна пътна мрежа в региона.

От Агенция „ Пътна инфраструктура ” приканиха водачите да не потеглят с колите си през нощта и на следващия ден, в случай че не е неотложно.

Студът и снегът затвориха десетки учебни заведения в страната. В дървена почивка от през вчерашния ден са учениците от няколко учебни заведения в Разград, Силистра и Тутракан. Днес и на следващия ден няма да има образователни занятия и в Стара Загора, Враца, Добрич и Лозница, както и в няколко общини в област Варна. Дървена почивка до 1 март е оповестена и в пет общини в област Смолян. До края на седмицата без образователни часове ще са и учениците от Бяла.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР